word lid!
NLJUG logo

Android code puzzlers + tips & tricks - VIDEO ONLINE

Locatie Track
Rembrandt Mobile & Embedded
Tijd Moeilijkheidsgraad Taal
14:25:00 - 15:15:00 Intermediate Nederlands

 

Android code puzzlers + tips & tricks from NLJUG

Soms loop je vast. Je doet iets fout of er is iets met het Android framework (waarschijnlijk dat eerste). Het is soms een hele uitdaging om de juiste oplossing te vinden. In deze sessie zullen we je Android zintuigen aanscherpen. We presenteren je een aantal eenvoudige tot complexe problemen waar je mogelijk tegen aan loopt en bieden je een handvat om tot een oplossing te komen. Aan jullie de taak het juiste antwoord te geven, soms met verrassende uitkomst en vaak met leuke discussies. Naast puzzels presenteren we ook een aantal tips & tricks die interessant zijn voor elke Android ontwikkelaar. 

Download hier de uitkomsten van de evaluatie van deze sessie

Bio van Johan Pelgrim & Hugo Visser

Johan is werkzaam bij VX Company en is een ontwikkelaar in hart en nieren. Met een sterke Java EE achtergrond heeft Johan het avontuur gekozen en heeft zich de laatste jaren vooral gespecialiseerd in Android en verwante technologieën. Johan is mede-oprichter van The Dutch Android User Group waar Android professionals hun hart op kunnen halen door elkaar regelmatig te ontmoeten en ervaringen te delen. Met Android als werk én hobby wordt de rest van zijn tijd opgeslokt door zijn twee dochters en zoon. Onder het motto "slapen is voor watjes" kijkt Johan graag naar films en series, speelt hij piano en gitaar of leest hij een goed boek.

Hugo is een ervaren software engineer, met ruim 14 jaar ervaring in Java gerelateerde technologieën, varierend van desktop en mobiel tot server en middleware. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in Android ontwikkeling waar hij nu meer dan 4 jaar ervaring in heeft en zijn eigen app genaamd Rainy Days. Hugo is werkzaam bij Qbus in Amersfoort, waar hij verantwoordelijk is voor alle technische zaken en in het bijzonder werkt aan Android apps van hoge kwaliteit voor verschillende klanten. Hugo is mede organisator van The Dutch Android User Group, waar hij als helpt hij bij het organiseren van bijeenkomsten waar Android professionals elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en nieuwe dingen kunnen leren. In zijn vrije tijd zet hij als thuis-dj graag een fijne house plaat op en is hij momenteel druk bezig met z'n duikbrevet te halen.