word lid!
NLJUG logo

A Game of Drones

Locatie Track
Passe-Partout Keynote
Tijd Moeilijkheidsgraad Taal
14:00:00 - 14:25:00 Beginner Nederlands

Een sessie van ‘Out-of-the-box thinking with inside-the-box tools’. De interactie tussen Java en machines staat centraal. Aan de hand van diverse ‘games’ met drones laten we zien welke mogelijkheden er zijn om de drones software-technisch aan te sturen, welke uitdagingen er zijn en waar dit in resulteert.

We maken gebruik van mobile technologieën en ad-hoc “sociale netwerken” om het publiek te betrekken bij de ‘game of drones’.

Een combinatie van passie voor Java, samen sparren, problemen oplossen, leren en fun.

Download hier de evaluatie van deze sessie

Bio van Jeroen Benckhuysen & Martijn Arts

Jeroen Benckhuysen heeft vanuit zijn opleiding een achtergrond in kunstmatige intelligentie. In het dagelijks leven is hij een Java Software Architect met meer dan 10 jaar ervaring. In die tijd heeft hij verschillende enterprise en integratieprojecten uitgevoerd. Het realiseren van kwalitatief hoogwaardige software waar je trots op kunt zijn, is wat hij hierbij belangrijk vindt. Binnen zijn werk gebruikt hij bij voorkeur Open Source frameworks. Regelmatig draagt hij oplossingen aan voor bugs. Hij heeft gesproken op verschillende conferenties waarbij hij het leuk vindt om ook te spreken over de wat minder reguliere onderwerpen. Binnen Salves denkt Jeroen graag mee over de (technische) richting van het bedrijf en is één van de drijvende krachten achter de ontwikkeling van de ontwikkelstraat van Salves.  

Martijn Arts heeft informatica gestudeerd aan het HBO. Momenteel is hij werkzaam als Java lead developer. Hij heeft inmiddels 14 jaar ervaring met het uitvoeren van verschillende enterprise projecten waarvoor hij bij voorkeur Open Source frameworks gebruikt. Martijn is een gedreven developer die kwaliteit hoog in het vaandel heeft en het leuk vindt om nieuwe dingen uit te proberen.