word lid!
NLJUG logo

Hands-on Labs: Stop hiding! JavaScript voor Java-developers

Locatie Track
De Stallen Enterprise
Tijd Moeilijkheidsgraad Taal
10:50:00 - 11:40:00 Beginner Nederlands

Je kunt je als Java-developer niet meer voor JavaScript verbergen! 
De rol van JavaScript wordt steeds groter, daarmee groeit de noodzaak om het ontwikkeling van JavaScript (delen van) applicaties serieus te nemen en de aandacht te geven die het verdient. 
Er zijn diverse frameworks en bibliotheken beschikbaar om ons te helpen bij het ontwikkelen van rijke JavaScript applicaties. Deze komen pas echt tot hun recht als je de finesses van de taal JavaScript begrijpt en kunt toepassen. 
Tijdens deze sessie bieden we je de kans om deze stap te zetten. Dit doen we door Javascript te bekijken vanuit het perspectief van Java-developers. 
Deze sessie is al twee keer eerder gegeven en zeer goed beoordeeld. Een greep uit de reacties: 
"Uitstekende introductie in JavaScript in een beperkte tijd." 
"Zonder echte JavaScript kennis is deze training goed te volgen. Goede/uitgebreide opdrachten en voorbeelden en uitleg." "Goed voorbereid en op professionele wijze gegeven. Goede begeleiding bij de labs. Goede tools (jsfiddle is leuk!)." 

Download hier de uitkomsten van de evaluatie van deze sessie

Bio van Emil van Galen

Emil is een ervaren Enterprise Java Developer met ruim 15 jaar ervaring.
In die periode heeft hij complexe vraagstukken aan zowel de backend als frontend zien passeren en heeft hij een bovengemiddelde interesse ontwikkeld voor de taal Java.
Sinds ruim een jaar heeft Emil deze kennis en ervaring losgelaten op JavaScript en gerelateerde frameworks als AngularJS.
Veel van de ervaring die Emil heeft opgedaan deelt hij op de blog van JDriven waar zijn posts tot de meest gelezen behoren met meer dan 150 unieke bezoekers per dag.