word lid!
NLJUG logo

Ciber Nederland

Ciber Nederland

Adres
Meerkollaan 15
5613 BS Eindhoven
+31 (0)40 232 90 90

website: link
categorie├źn: IT Services

CIBER Nederland is een full-service ICT-dienstverlener, met kantoren in Eindhoven, Nieuwegein, Den Bosch en Amsterdam. Bij CIBER Nederland werken momenteel ongeveer 500 mensen. Al onze consultants hebben jarenlange werkervaring en kennen het klappen van de zweep. Ze stellen kritische vragen, laten zich niet snel afleiden en nemen geen genoegen met middelmatigheid. Ze geloven dat kwaliteit niet alleen in het resultaat zit, maar ook in de weg daar naartoe. Ze zijn gedreven, enthousiast en betrokken. Voor de ontwikkeling van Java oplossingen heeft CIBER ervaren en gespecialiseerde professionals. CIBER consultants zijn in staat om op diverse disciplines te worden ingezet, van architectuur tot en met projectmanagement. Hiermee kunt u met een gerust gevoel uw project uitbesteden, zodat u zich kan richten op uw eigen bedrijfsdoelstellingen.

Full service
CIBER kan de complete levenscyclus van een systeem ondersteunen, van advies tijdens business development tot en met technisch beheer in ons eigen datacentrum. Voor hosting van klantsystemen heeft CIBER het ‘IT-Utility’ platform ontwikkeld. De rode draad bij de ontwikkeling van het IT-Utility platform is standaardisatie. Deze standaardisatie staat voor een flexibele en schaalbare infrastructuur met een hoge beschikbaarheid die een minimale inspanning vraagt aan technische beheeractiviteiten.

Focus op kwaliteit en de CIBER Software Factory (CIBERSoFa)
De Java consultants hebben een Sun certificering op zak. Er is aandacht voor de Rational Unified Process (RUP) certificering, de Functie Punt Analyse certificering en de PRojects IN Controlled Environments (PRINCE2) certificering. Java Development kan worden uitgevoerd met de CIBER Software Factory (CIBERSoFa) waarbinnen standaards en richtlijnen worden geborgd. Deze factory speelt een belangrijke rol in de Quality Assurance bij de projecten die door CIBER worden uitgevoerd. Daarnaast zorgt de factory ervoor dat projecten productief, voorspelbaar en betrouwbaar worden uitgevoerd.

Innovatie
De marktontwikkelingen in de informatietechnologie volgen elkaar snel op. Binnen het Java platform is er een veelheid aan technologieën en producten beschikbaar. CIBER streeft er naar om deze ontwikkelingen op de voet te volgen en daar de juiste en meest toekomstvaste elementen uit te selecteren.

Application Programming Models
Voor maatwerkoplossingen zijn er diverse raamwerken voorhanden waarin applicaties kunnen worden gestructureerd. CIBER heeft uitgebreide kennis van de Java Enterprise Edition (JEE), het Oracle Application Development Framework en het Spring Framework voor onderhoudsvriendelijke en toekomstvaste applicaties.

Snel en eenvoudig
Voor een snelle reactie op de huidige marktontwikkelingen past CIBER een eenvoudige methode toe. Een iteratief en afgeslankt ontwikkelproces zorgt voor een snelle en betrouwbare realisatie. Daarbij wordt productiviteit en declaratieve ontwikkeling in de architectuur geborgd met het hergebruik van standaardcomponenten en het toepassen van generatoren.

Open Source en Open Standaarden
Niet zelden is er de vraag voor een zogenoemde Open Source oplossing. De voordelen zijn duidelijk; de lage exploitatiekosten en het gedeelde eigenaarschap van de broncode. CIBER heeft ervaring met het toepassen van open source producten, zoals Red Hat JBoss Application Server in omvangrijke bedrijfsprocessen. Bij gelaagde architecturen worden open standaarden toegepast om leveranciersafhankelijkheid te voorkomen. De CIBER architect en ontwerpers zijn bekend met standaarden zoals XML, SOAP, JMS, HTTP en LDAP.

SOA, Cloud Computing
Enterprise architectuur is voortdurend aan verandering onderhevig. CIBER streeft er naar om trends te signaleren en dit te verenigen in de kennisopbouw van de Java consultants. Op deze manier staat CIBER klaar voor de realisatie van een Java ESB of het realiseren een Java Service in een ‘cloud’.